برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد04/02/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 63قیمت: 9800 تومان
تعدادمشاهده5
دانلود پاورپوینت با موضوع معماران مدرن
بخشی از مطالب:
معماران مدرن
(1879-1814) اوژن ويولت لودوك Violet – Le Duce
معمار و نظريه پرداز، پدر عقليون راسيوناليستهاي ساختاري است، نوشته هاي او پاية معماري مدرن است.
اثرPietionnaire Raisonne de L'achitecture … از ويولت در 10 جلد از 1854 تا 1861 به چاپ رسيد و ديدگاه هاي او را دربارة گوتيك نشان ميدهد نه تنها اين سبك به عنوان يك ساختار منطقي و سيستم سازه اي مورد قبول در آمد، بلكه اين سبك به خوبي قادر به تحمل كردن فشار زمان و قدرت بود .
او در سال 1830 در انقلاب فرانسه شركت كرد. در سال 1851 در مدرسه بوزار تدريس نقشهكشي كرد.
1863م= 1285ق، كشمكش بوزار و آكادمي علوم فرانسه باعث شد تا ويولت لودوك و راسيوناليستهاي ديگر با گرفتن مجوزي از ناپلئون سوم به ايجاد تغييراتي در مدرسه هنرهاي زيباي بوزار پاريس بپردازد. عواملي كه مطرح بودند عبارت بود از:
تدريس مواد آموزشي از كنترل آكادمي علوم فرانسه خارج بود. روش آموزشي كلاسيك نياز به پيشرفت داشت.
. ديد او نسبت به گوتيك راسيونال بود. در تفاوت بين سبكهاي قديم و جديد مصالح بتن و مصالح جديد او اعتقاد داشت، چيزي در معماري ارزش دارد كه حقيقت داشته باشد و به اين خاطر معماري گوتيك را ارزشمند ميدانست زيرا، سازه خودش را نشان ميدهد.
هانري لابروست Henri Labrouste (1801 – 1870)
هانري لابروست به عنوان معمار و مهندس سازه مطرح بود. در سال 1801 در فرانسه متولد شد، در مدرسه بوزار معماري خواند و در سال 1825 جايزه Grand Pria de Romeرا از مدرسه گرفت و به مدت 5 سال به ايتاليا رفت. او شگفتزده مهارت و فن ساختمان و ارگانيسم معماري ايتاليا شد. در 1830 با پختگي كامل و طالب تجدد اجتماعي، اخلاقي و فكري به پاريس بازگشت و به تأسيس مدرسه و كارگاه معماري لابروست (مكتب منطقي) پرداخت كه منجر به منازعات او با اصول تدريس آكادمي بوزار گرديد.
انتقادات لابروست از شيوه بوزار با نشان دادن شيوه آموزشي مدرسه خودش در موارد زير شكل گرفت:
لزوم تجديد نظر در برنامه خسته كننده آموزشي.
آموزش اصول طراحي معماري با استفاده از وسائل ساده.
استحكام ساختمان به توده مصالح بستگي ندارد بلكه تركيب آنها مهم است.
فرم بايد مناسب مقصود و وظيفهاي باشد كه بر هر جزء ساختمان مترتب است.
او بمنظور احيا عناصر معماري گذشته با تكنولوژي روز، از اسكلت فلزي چدني به شكل معماري كلاسيك، و از طاق كروي و پوشش نازك فولادي و نورگير شبيه پانتئون استفاده ميكرد.