برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد10/09/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: تومان
تعدادمشاهده2
استودیو پندا
بخشی از مطالب:
معماری چین نیز همانند سایر هنرهــــای آن از گستردگی و تنـوع فراوان برخوردار است، هر چند آثار معماری آنـــان گاه به علت استفاده از مصالح کم دوام از بین رفتهاند، ولیکن آنچـــه از این آثار باقیمانده، گویای این حقیقت است که آثار چین در حد معماریهای مصر و بین النهـــرین و ایران باستان است. بهطور کلی معماری چین شامل معابد (کنفوسیوسی، لائوتسه، بودایی) پاگودا، قصر، دیوار بزرگ چین، خانه و دیرها، آرامگاهها و معابد صخرهای (غارها) است. استودیو طراحی و معماری چینی پندا (Penda)، معتقد است که بامبو یکی از مصالح پرکاربرد در دنیای معماری آینده است. معماران پندا برای تبلیغ این دیدگاه، طی هفته طراحی امسال پکن از یک آلاچیق رونمایی کردند؛ آلاچیقی که با استفاده از گیاه بامبو ساخته شده و آن را رایزینگ کینز (Rising Canes) نامیدند. بامبو، اسکلت آلاچیق را تشکیل میدهد. تیم پندا پیشبینی میکند که در آینده این گیاه از خانواده نی و خیزران، اساس ساخت خانههای قطعهقطعه خواهد بود. اگر از نزدیک به رایزینگ کینز نگاه کنید؛ آن را شبیه پرندگان خواهید پنداشت.
برای نصب آلاچیق از چسب، پیچ و میخ استفاده نمیشود و فقط با طناب محکم و ثابت میشود؛ بنابراین در صورت نیاز، به راحتی از هم باز میشود. آلاچیق، ۴۰/۴ متر عرض و ۸۰/۳ متر ارتفاع دارد و ارتفاع آن از کف زمین کم است. برای ساخت آلاچیق از ۲۰۰ عدد بامبو استفاده شد و یک سطل بذر بامبو را نیز در آن تعبیه کردند که با رشد بذرها، سقف آلاچیق پوشیده می شود. طراحان پندا بر این باورند که رایزینگ کینز یک روش خانهسازی ماندگار خواهد شد؛ شیوه ای که میتواند مسکن حدود ۲۰۰۰۰ انسان را تأمین کند.
رایزینگ کینز پتانسیل کاربردهای عملی را دارد و میتوان از آن برای برپایی پناهگاههای اضطراری مانند پناهگاه موقت نپال استفاده کرد. استفاده از مواد طبیعی مانند بامبو در سیستمهای هوشمند و جدا از هم، به ساختمان امکان رشد در هر جهتی را میدهد. با اضافه کردن نیهای جدید، ساختمان قویتر میشود به گونه ای که هر میزان باری را تحمل خواهد کرد. لازم به ذکر است به ازای رشد هر عدد بامبو باید دو درخت در جنگل رشد کند؛ پس برای تأمین مصالح لازم بهتر است مکانی را به کاشت آن اختصاص داد.