برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی پاورپوینت معماری دوره ی صفوی
تاریخ ایجاد07/03/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 146قیمت: 9300 تومان
تعدادمشاهده4
پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
بخشی از مطالب: تعداد بیشتری از عمارات دوران صفوی در مقایسه با بناهای دورانهای دیگر ایران، باقی ماندهاست؛ با این وجود معماری دوران صفوی نسبت به معماری سلجوقی، ایلخانی و تیموری ناشناخته ماندهاست.
یکی از درخشانترین دورههای هنری ایران پس از اسلام دورهی صفویه است. در سال ۹۰۷ قمری (۱۵۰۲ م) شاه اسماعیل اول، سلسله صفوی را تاسیس کرد. درابتدای تاسیس این سلسله، تبریز پایتخت بود. در اواخر قرن دهم قمری، در زمان شاه عباس پایتخت از قزوین به اصفهان انتقال یافت.
با انتخاب پایتخت جدید، این شهر به عنوان یکی از درخشانترین شهرهای خاورمیانه گسترش پیدا کرد. با توجه به امنیت ایران در این دوره بناهایی بزرگ و عالی مانند کاخهای عالی قاپو، چهل ستون، هشت بهشت و تالار اشرف در اصفهان و بقعه ی شاهزاده حسین، سر درب عالی قاپو و چهل ستون در قزوین ساخته شدند. باید پذیرفت که در دورهی صفوی، بار دیگر عصر نوین و درخشانی در هنر ایران طلوع کرد. در هر دوره، هنری که در نوع خود زیبا و کامل بوده پدیدار شده است.
در قرن دهم قمری هنرمندان ایران به مزایا و نتایج تازهای دست یافتند. کاخ خورشید و برجهای دیدهبانی شهر کلات از هنر معماری این دوره است. در بسیاری از بناهایی که به ویژه در اوج توانمندی صفویان ساخته شدهاند، اهمیت پوششهای تزیینی تا آن اندازه فزونی پیدا میکند که برای فهم شالوده معمارانه فضا باید از آنها عبور کرد تا فراتر از پوششهای تزئینی به شالوده ساختمان پرداخت.
.
فهرست:
بخش اول:کلیات معماری صفویه
بخش دوم:شهرسازی
بخش سوم: ساخت و سازه
بخش چهارم:معماری صفویه
الف -معماری مساجد
ب – مقبره ها ومدرسه ها
ج – معماری كاخ ها
بخش پنجم:تزئینات معماری
آمودها (تزیینات یا الحاقات غیرسازهای(
بخش ششم:هنرهای دستی
الف -بافندگی و قالیچه بافی
ب – فرش
ج – نقاشی
بخش هفتم:معرفی آثار شاخص دوره صفویه
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , بررسی ,معماری دوره ی , صفوی , , , , , صفوی , ایران ,معماری دوران صفوی , معماری سلجوقی، ,ایلخانی و , تیموری , قزوین به , اصفهان , معماری صفویه , , ,شهرسازی , , , ساخت و سازه , , ,معماری صفویه , ,معماری مساجد , , ,