برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی فایل اتوکد پلان پاسگاه انتظامی
تاریخ ایجاد05/02/1398 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 5300 تومان
تعدادمشاهده1
فایل اتوکد پلان پاسگاه انتظامی بخشی از مطالب:
کلانتری ها یکی از مکان هایی هستند که طراحی پلان آنها کار سختی می باشد و بنا به داشتن فضا ها ناشناس و زیاد هر دانشجویی نمیتواند به طراحی پلان کلانتری بپردازد و تمامی فضا ها و اندازه ها را بصورت دقیق مورد استفاده قرار دهد. فایل اتوکد پلان پاسگاه انتظامی
بخشی از شهربانی که به نگهداری آرامش و امنیت بخشی از شهر میپردازد.کلانتری برابر واژه فرانسوی کمیساریا ست. به فرمانده کلانتری کلانتر میگویند. وظیفه اصلی هر کلانتری پیشگیری از وقوع جرم است کلانتری به عنوان پلیس شهر و پاسگاه های انتظامی در خارج از شهر حافظ نظم و امنیت هر حوزه از خود است نیروی انتظامی به عنوان ضابط عام دادگستری است که در صورت مشاهده جرایم مشهود وظیفه برخورد مستقیم و معرفی مجرمین به دستگاه قضا را دارد در جرایم غیر مشهود وظیفه کشف جرم با دستگاه قضا است که این وظیفه را بر عهده دارد.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران یا بهطور مخفف “ناجا” پلیس ایران است که در سال ۱۳۷۰ خورشیدی از ترکیب شدن شهربانی جمهوری اسلامی ایران و ژاندارمری جمهوری اسلامی ایران و نیز کمیته انقلاب اسلامی به وجود آمد و در حال حاضر بطور رسمی نیروی اصلی مسئول حفظ امنیت داخلی ایران است. اما در کنار این نیرو، نهادهای دیگری مانند بسیج و سپاه پاسداران نیز عملاً در کار امنیت اجتماعی دخیل هستند. نیروی انتظامی در سلسله مراتب امنیتی شهری، زیرمجموعه سپاه آن شهر و فرمانبردار سپاه آن منطقه است.
تاریخ برقراری امنیت شهری و کشوری به صورت مدرن به یک سده پیش بازمیگردد. ناصرالدین شاه قاجار در مجموعه سفرهایش به قارهٔ اروپا و بازدید پلیس جدید در آن مناطق و با بهکارگیری یک افسر ایتالیایی تبعهٔ اتریش به نام کنت دومونت فورت نخستین سامانهٔ پلیسی نو را در ایران بنیان نهاد.
پلیس در ایران برای مدت زمانی طولانی از ۲ بخش اصلی شهربانی (نظمیه) و ژاندارمری (که خود شامل دو بخش ژاندارمری مرزی و ژاندارمری روستایی میشود) تشکیل شده بود. کمیته انقلاب اسلامی نیز به عنوان یکی از اجزاء اصلی برقراری نظم و امنیت داخلی کشور و حفاظت از اصول ارزشی جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ به این سامانهٔ پلیسی اضافه گشت.