برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
فهرست مطالب:دانلود بررسی ,مرمت,حسیننیه امینی های قزوین ,پاورپوینت
تاریخ ایجاد20/01/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 37قیمت: 9800 تومان
تعدادمشاهده2
دانلود پاورپوینت با موضوع مرمت حسیننیه امینی های قزوین
بخشی از مطالب: خانه و حسینیه امینیها، از خانههای زیبا و اعیانی قزوین است که توسط حاج محمد رضا امینی از اعیان تجار قزوین[۱] در مغرب رودخانه دزج ساخته شد که بعدها در زمان پهلوی اول رودخانه پر شده و خیابات مولوی به جای آن احداث گردید. درآمدي بر حسينيه،كاركرد، پيشينه حسينه امينيها يكي از شانزده عمارت تو در تو پيوسته ايست كه در سال 1275ه.ق. براي مرحوم حاجي محمد رضا اميني ساخته شده است بناي حسينيه از سه تالار شرقي و غربي و بهموازات يكديگر با ارسيهاي چوبي به هم متصل ميشوند تالار بنا به طول 18 متر و عرض 5 متر بزرگتراز دو تالار شمال جنوبي به طول10 متر و عرض 5 متر ميباشد در انتهاي اين دو تالار دواتاق قرار دارد. تالار وسطي داراي رفهاي كاسهاي و طاقچهها و آينه كاري و گچ بريهايبسيار زيباست و با دو پنج دري، به تالار شمالي و جنوبي و با شش در،به اطاقهاي اطرافمتصل ميشود و بالاي پنج دري كه به ايوان شمالي راه مييابد به سه بخش تقسيم و باگچبري و آينه كاري و نقاشي روي چوب تزئين شده است تالار جنوبي بانه دهنه ارسيكشويي مشبك و شيشههاي رنگي بسيار زيبا تزئين شده است.
سردابه، زيرزمين، شربت خانه، انبار، و آشپزخانه به دو حياط شمالي و جنوبي كه بزرگتراست و حوض بزرگي دارد مرتبط ميشود.
ازارهي جبهه شمالي حياط جنوبي ،سنگي و نقوش برجسته فراواني دارد.
اين بنا در خيابان مولوي پايينتر از صفا قرار دارد.
در كتاب «مينودر» اثر آقاي گلريز در مورد اين بنا ميخوانيم.
از جاهاي قابل توجه قزوين يكي هم حسينيه امينيها است.
باني آن مرحومحاجمحمدرضا اميني است (فرزند حاج محمد حسن فرزند حاج عبدالله سر سلسله خاندانامينيها و برادر حاج محمد تقي اميني) از اعيان تجار قزوين (وي اولاد نداشت و لذا از سهمالارث خود حسينيه را به همراه برادرش حاج محمد تقي( شانزده عمارت تو در تو و پيوسته بهيكديگر را) در مغرب رودخانه درج كه اكنون آن را پر كردهاند و تبديل به خيابان مولويگرديده است، ساختند.
اين ساختمانها در حدود سال 1275 هجري قمري بنا گرديده و مطابق صورتي كهدر دست ورثه حاج محمدتقي مرحوم است ، در آن وقت به مبلغ چهل و هشت هزار تومان ياچهارصد و هشتاد هزار ريال تمام شده است، در صورتيكه آجر و آهك را خودِباني، كورهزده و تهيه كرده است و گچ را خرواري 25/1 ريال خريداري نموده و اجرت بنا، روزيشصت دينار و شاگردبنا پانزده دينار و عمله، سيدينار و نجار، هشتاد دينار بوده است.