دانلود بررسی الگوبرداری طبیعت در معماری و معماری خفاشی پاورپوینت


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی الگوبرداری طبیعت در معماری و معماری خفاشی پاورپوینت

تاریخ ایجاد 29/10/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 90   قیمت: 7800 تومان     تعدادمشاهده  1  


پاورپوینت الگوبرداری طبیعت در معماری و معماری خفاشی
بخشی از مطالب:
 
 
 
در علم معماری و مبحث سازه های فضایی به تحلیل و طراحی سازه هایی است که علاوه بر استواری کافی در برابر بادهای دینامیکی و استاتیکی کمترین وزن ممکن را نیز داشته باشند. پس می توان فهمید که بال خفاش یک ابژه ی مناسب برای این علم است که نتیجه ی تحلیل بر روی این بال ها سازه های غشایی که سازه چادری یا پارچه ای نامیده می شود , بوده است.
 
این سازه ها به دلیل سبکی و انعطاف در خلق فرم های زیبا و بدیع به سرعت درحال گسترش است و عملکرد هایی مثل تجاری, اداری, ورزشی و... یا به شکل سایه بان در فضاهای شهری را دارد. 
معماری زیست‌فنی یا معماری بیونیک  Bionic architecture یا معماری طبیعت الگو رویکردی است که برای خلاقیت و نوآوری در طراحی‌های معماری از طبیعت الهام می‌گیرد و مسائل فنی معماری را از طریق الگوگیری از طبیعت حل می‌کند. معماری طبیعت الگو در واقع یکی از موضوعات تخصصی رشته میان رشته‌ای خلاقیت شناسی طبیعت الگو یا مهندسی خلاقیت و نوآوری طبیعت الگو می‌باشد.
 
خصوصیات معماری طبیعت الگو
 
روح بخشیدن به ساختمان یکی از تمایلات معماری بیونیک است که طراحان این رشته با توجه به قدرت سازه برای تنفس (زنده‌نمایی)، به کمک خطوط مستقیم یا منحنی خالص و القاء آهستهٔ تمامیت سازه به آن دست پیدا می‌کنند و مهم‌ترین چیز برای معماری بیونیک آن است که ساختمان بتواند زنده بودن خود را القاء کند.
 
جان راسکین، شاعر، فیلسوف، منتقد هنری و نویسندهٔ انگلیسی و نویسندهٔ کتاب معروف «هفت مشعل معماری»، در این باره گفته است:
 
«هیچ‌گاه از هیچ چیز تقلید مکن، مگر فرم‌های طبیعی
 
معماری بیوتک
 
پس از جنگ جهانی دوم و آغاز دههٔ شصت قرن بیستم، تبادل علمی بین گرایش‌های علوم طبیعی و فنی رونق گرفت.
 
در جریان همایشی در اوهایو، که نیروی هوایی آمریکا در سال ۱۹۶۰ برگزار کرد، برای اولین بار واژه ایی به نام «بیونیک» از ترکیب دو لغت «بیولوژی» و «تکنیک»، به معنای زیستار شناختی یا به کارگیری اندام‌های ساختگی طبیعت که می‌توانیم به فارسی «زیست فنی» ترجمه کنیم، توسط دانشمند آمریکایی جک.ای. استیل بیان شد. او بیونیک را علم سیستم‌هایی که شالوده و پایهٔ تمامی سیستم‌های زنده‌اند، می‌داند. این واژه در برگیرندهٔ کار همه متخصصانی است که تلاش دارند برای حل مشکلات فنی خود از دانسته‌های طبیعت الهام بگیرند.
 
در ابتدا بیونیک به بررسی ماشین‌هایی که براساس سیستم‌های زنده طراحی و ساخته شده بودند می‌پرداخت و هم اکنون بیونیک از هر جهت هنر به کارگیری دانش سیستم‌های زنده در حل مسائل فنی است.
 
در بیونیک، تحقیق فقط به یک رشتهٔ خاص علمی محدود نمی‌شود، اگر چه خود بیونیک هنوز به عنوان یک علم نوپاست، امّا فعالیت بیونیک دانان را می‌توان در حوزه «علوم کاربردی» مطرح کرد که همچون رابطی پدیده‌های گوناگون را با الگوهای زنده مقایسه می‌کنند، به عبارتی دیگر برای هر پدیده، الگوی زنده‌ای می‌یابند.
 
علوم کاربردی شاخه‌هایی از علوم هستند که رشد و تکامل آنها در مرحله‌ای مانند طراحی، ساخت، ایجاد و تغییر باشد و این قسمت به بخش مهندسی اختصاص دارد، از آنجایی که مهندس نقش اصلی و اساسی در توسعهٔ تکنولوژی دارد، فعالیت این بخش باید با تأمل و دقت نظر، به گونه‌ای که همگام با طبیعت باشد، هدایت شود، بنابراین به جاست اگر بگوییم که همهٔ راه‌ها به طبیعت ختم می‌شود.
 
یکی از بهترین طرح‌های شناخته شده از علم بیونیک اثر لئوناردو داوینچی نقاش معروف است که ماشین پرنده را براساس ساختمان بدن یک خفاش طراحی کرد. استدلال او این بود که خفاش دارای بال کاملاً پوشیده‌ای است که هوا را از خود عبور نمی‌دهد و دارای پوستی پرده مانند است که آن را تقویت می‌کند.
 
حدود ۴۰۰ سال بعد از طرح داوینچی، ماشین پرنده توسط کلمنت آدر با الهام از خفاش ساخته شد و در سال ۱۸۹۰ تا ارتفاع ۱۵ متری پرواز کرد. جانداران می‌پردازد و مسائل فنی را از راه‌های زیستی حل می‌کند.
 
معماری بیونیک یا علم بررسی نظام حیات جانداران، امروزه به عنوان یکی از سه علم برتر جهان (IT, Nano, Bionic) معرفی گردیده است. روح بخشیدن به ساختمان یکی از تمایلات معماری بیونیک است که طراحان این رشته با توجه به قدرت سازه برای تنفس (زنده‌نمایی)، به کمک خطوط مستقیم یا منحنی خالص و القاء آهستهٔ تمامیت سازه به آن دست پیدا می‌کنند و مهم‌ترین چیز برای معماری بیونیک آن است که ساختمان بتواند زنده بودن خود را القاء کند. این یک باور متعالیست که با زنده بودن محیط زیست، هماهنگی کامل با طبیعت ایجاد می‌شود. شاید یک طریقهٔ معتبر و قوی برای آیندگان، ترویج روش اصلاح طلبی و توجه به واقعیت‌ها از طریق «معماری بیونیک» باشد، به طور کلی معماری بیونیک مبارزه‌ای است با خشنودی از خود و تمایلی است به باز ساز ی همه چیز، بنابراین انگیزه ایست منحصر بفرد.
 


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت , الگوبرداری ,طبیعت در , معماری و ,معماری ,خفاشی , , , , , , , معماری ,سازه های فضایی ,طراحی ,سازه هایی , ,معماری بیوتک , , ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی معماری پرندگان پاورپوینت
دانلود بررسی اصول طراحی محیط و منظر در معماری پاورپوینت
دانلود بررسی نقش وکاربرد آب در طراحی معماری پاورپوینت
دانلود بررسی الهام از طبیعت درطراحی سازه ای پاورپوینت
دانلود بررسی معماری و شهرسازی مورچه هاپاورپوینت
دانلود بررسی الهام از فرم موجودات زنده در طراحی معماری پاورپوینت
دانلود بررسی تفاوت معماری انسان با مورچه در معماری بیونیک پاورپوینت
دانلود بررسی شیشه های دوجداره فایل پاورپوینت
دانلود بررسی الهام پذیری از طبیعت در معماری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی طبیعت گرایی در سازه های معماری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی الگوبرداري سازه اي و معماری از طبيعت پاورپوینت
دانلود بررسی انسان،طبیعت،معماری(تفاوت مورچه و انسان) پاورپوینت
دانلود بررسی معماری زنبور عسل،فایل پاورپوینت
دانلود بررسی آب در معماری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی روابط انسان با طبیعت در معماری فایل پاورپوینت
انسان طبیعت معماری با بررسی بحران طبیعت و انواع ارتباط بین انسان و طبیعت فایل پاورپوینت
دانلود بررسی انسان طبیعت معماری-مباحث تکمیلی پاورپوینت
پاورپوینت بررسی معماری سبز و پایدار ، انسان طبیعت معماری




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی الگوبرداری طبیعت در معماری و معماری خفاشی پاورپوینت ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : دو شنبه 7 آبان 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');