عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی تحلیل فضای شهری خیابان شمس تبریزی (دوه چی)فایل پاورپوینت

تاریخ ایجاد 10/08/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 124   قیمت: 20500 تومان     تعدادمشاهده  1  


فایل پاورپوینت تحلیل فضای شهری خیابان شمس تبریزی (دوه چی)،در حجم 124 اسلاید قابل ویرایش،
 
بخشی از مطالب:
 
کوی شتربان که آنرا در تبریز و سایر مناطق آذربایجان بنام دوه چی میشناسند ازمحلات مهم تبریز است که به  لحاظ وسعت ,قدمت و تاریخ مشهور است .
این کوی  از شمال به کوههای سرخ عینالی , از جنوب به مهرانرود (میدان چایی), از مشرق به محله سرخاب و از مغرب به محله امیر خیز محدود است  که وسعت بسیار داشته است. خیابان شمس تبریزی این محله را به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم کرده است . امروزه اهالی تبریز دوه چی را با خیابان شمس می شناسند .
شهر یک رویداد هیجان‌انگیز در محیط است. شهر مکان زندگی مردمی است که تحرک،تشکل و توسعه و استمرار در آن است؛ تحرک در فضای اجتماعی، تحرک در فضای اقتصادی و تحرکدر فضای مکانی. در نتیجه برای این‌که بتوان چهره‌ای انسانی‌تر به ساخت شهر بخشید،ناگزیر باید به فضاهایی روی آورد که همگانی‌اند و زنده‌ترین حرکت‌‌های شهری در آنها رخ می دهد، در غیر این صورت شهر خسته‌کننده و بی‌روح جلوه کرده وناتوان ازپاسخ‌گویی به نیازهای کلیدی مردم آن، تجربه‌ای شکست‌خورده است. هرگونه فضایی را در شهر نمی‌توان فضای شهری دانست، بلکه ارتباطات ویژه بصری وحرکتی در فضایی با خصوصیاتی ویژه، موجد فضای شهری است، در غیر این صورت بیشتر ازحفره‌ای در میان ساختمان‌ها نخواهیم داشت. کالن نویسنده کتاب منظر شهری و از نخستین نظریه‌پردازان نظم ساختاری بین اجزاء و محیط معتقد به هنری در شهر ورای معماری است،هنری مبتنی بر ارتباط. به گفته وی آمیختگی عناصری مانند بنا، طبیعت، ترافیک،تبلیغات و ... محصولی ایجاد می‌کند که تسلط بر طراحی این مجموعه (کل مرتبط) با تکیه بر مفهوم ارتباط امکان‌پذیر است. فضای شهری به مثابه یکی از ارکان اصلی ساخت کالبدی شهر دارای مفهومی عام واجتماعی است. فضای شهری فضایی است که به همه مردم اجازه می‌دهد به آن دسترسی داشتهباشند و در آن فعالیت کنند. فضای شهری به ترکیبی اطلاق می‌شود که از فعالیت‌ها، بناهای مختلففرهنگی، اجتماعی، اداری، تجاری و مانند آن و عناصر و اجزای شهری به‌صورتی آراسته،هماهنگ و واجد نظم و بالطبع با ارزش‌های بصری سازمان یافته است. 
فضای شهری جزئی جدایی‌ناپذیر از ساختار فضایی شهر در ادوار مختلف تاریخ شهر استو از این رو همچون ساخت کلی شهر تابع شرایط اجتماعی و اقتصادی متغیر بوده و در هرفرهنگی به‌صورت‌های گوناگون چون میدان، خیابان، تکیه، بازار، گذر و ... جلوه کردهاست. فضای شهری به مثابه یکی از ارکان اصلی ساخت کالبدی شهر دارای مفهومی عام واجتماعی است. فضای شهری فضایی است که به همه مردم اجازه می‌دهد به آن دسترسی داشتهباشند و در آن فعالیت کنند. در این فضا فرصت آن وجود دارد که برخوردهای از پیش تدوین نشده به‌وقوع بپیوندندو افراد در یک محیط اجتماعی جدید با هم اختلاط کنند. بنابراین شرط اساسی برایاین‌که یک فضای عمومی، فضای شهری باشد برقراری تعاملات اجتماعی در آن است. طبق آنچه بیان شد فضای شهری مصنوعی است سازمان یافته، آراسته و واجد نظم به‌صورت بستری برای فعالیت‌ها و رفتارهای انسانی. انسان جزئی از این فضا است و با ارزش‌ها و هنجارهایخود به این فضا معنی و مفهوم می‌بخشد. فضای شهری مکان اصلی حیات واقعی است، جای وقوع واقعه است، صحنه واقعی حادثه است و انباشت خاطره های جمعی و فردی.(حبیبی، 1378،ص 21) 
زوکر اعتقاد دارد که فضای شهری ساختاری است سازمان یافته، آراسته و واجد نظم، به صورت کالبدی برای فعالیت انسانی و بر قواعد معین و روشنی استوار است که عبارتند از : ارتباط میان شکل بدنه ساختمان های محصور کننده، همشکل و یکدست یا متنوع بودن آنها، ابعاد مطلق این بدنه ها نسبت به پهنا و درازای فضایی که در میان گرفته شده، زاویه گذر خیابان هایی که به میدان می رسند و سرانجام موقعیت و محل بناهای تاریخی، آبنماها، فواره ها یا عناطر سه بعدی دیگر.
 
 
فهرست مطالب:
مقدمه
فضای شهری و ابعاد آن
نقشه موقعیت استان،شهر و محدوده
تاریخچه استان آذربایجان شرقی
تاریخچه شهر تبریز
بافت قدیم شهر تبریز
معرفی محدوده
انواع فضاهای شهری
مفهوم فضا و جایگاه آن در تحلیل شهر ها
مفهوم مکان و جایگاه آن در تحلیل شهر ها
عوامل سیمای شهر
شناخت تاریخی
شناخت اقتصادی
شناخت مذهبی
شناخت آموزشی
کاربری اراضی
نظم و زیبایی و مورفولوژی شهری
تحلیل ساختار شهری
تحلیل سوات
نتیجه گیری
منابع
 
 
این فایل با فرمت پاورپوینت در 124 اسلاید قابل ویرایش و کامل تهیه شده است.


کلمات کلیدی مرتبط:
فایل ,پاورپوینت ,تحلیل , فضای , شهری ,خیابان , شمس تبریزی ( ,دوه چی)،در حجم 124 اسلاید قابل ویرایش، , , , ,کوی شتربان که آنرا در ,تبریز و سایر مناطق , آذربایجان بنام دوه چی ,کوههای سرخ عینالی , از , جنوب به مهرانرود (میدان چایی), از , مشرق به محله سرخاب و از , مغرب به محله امیر خیز محدود است ,خی,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی علائم و تابلوها در جاده هافایل پاورپوینت
دانلود بررسی طرح جامع شهر سمنان فایل پاورپوینت
دانلود بررسی توسعه پایدار شهری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی تأثیرات نور بر زیبائی فضاهای شهری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی طرح توسعه و عمران (جامع)ناحیه منفصل شهری ننله فایل پاورپوینت
دانلود بررسی فضاهای باز شهری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی آموزش صفر تا صد نرم افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS
دانلود بررسی مبانی طراحی شهری پاورپوینت
دانلود بررسی احیای فضاهای شهری با استفاده از کافه های فضای باز فایل پاورپوینت
دانلود بررسی مطالعه تطبیقی-تحلیلی اسناد هدایت طراحی شهری پاورپوینت
دانلود بررسی برنامه ریزی کالبدی کوی آزادی (شهرستان تفت)فایل پاورپوینت
دانلود بررسی اصول و ضوابط طراحی پارکهای شهری فایل پاورپوینت
دانلود بررسی آشنایی با شهر خلخال فایل پاورپوینت
دانلود بررسی شهر سامن (طرح شهرسازی4)،فایل پاورپوینت
دانلود بررسی شهرسازی پایدار و حمل ونقل،فایل پاورپوینت
دانلود بررسی تجربه ی برنامه ریزی کالبدی- فضایی در ژاپن و کره فایل پاورپوینت
دانلود بررسی طرح‌هاي بهسازي و نوسازي بافت‌هاي قديمي در جهان فایل پاورپوینت
دانلود بررسی تحلیل و آنالیز SWOT،فایل پاورپوینت
پاورپوینت بررسی ناهماهنگي در مـديـريت شهـري و پيامدها




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی تحلیل فضای شهری خیابان شمس تبریزی (دوه چی)فایل پاورپوینت ,
:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : جمعه 19 مرداد 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');