برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد20/06/2018 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: قیمت: 3300 تومان
تعدادمشاهده2
پاورپوینت دهکده شهری
پاورپوینت دهکده شهری
بخشی از مطالب: عدم شناخت همه جانبه سکونتگاه هاي روستايي و عدم توجه کافي به نيازهاي روستاييان، موجب افزايش روند خالي شدن روستاها از سکنه بومي شده و مهاجرت آنان از روستا به شهر را فزوني بخشيده است. از اين رو، زمينه براي پيشروي ساخت و سازهاي هدايت نشده شهرنشينان در بافت روستايي فراهم شده است. ساخت و سازهاي ناهماهنگ با بستر طبيعي روستا در قالب ويلا و شهرک سازي، به ويژه در مورد سکونتگاه هاي روستايي واقع در شمال کشور که از مناظر طبيعي و چشم اندازهاي منحصر به فرد برخوردار هستند، بيشتر مشهود است.
شهر چيست؟ بسيار مشکل است که تعريف جامع از شهر پيدا کنيم. به هر صورت همگان معتقد هستند که شهر را نمىتوان در مجموع ساختمانها و تأسيسات آن خلاصه کرد، بلکه آنچه مهم است تجمع دائمى انبوه عظيمى از انسانها در فضاى معينى است که بهصورت يک مرکز زندگى اجتماعى بسيار پيچيده درآمده است.
مفهوم دهكده شهري در واقع در رد شهرسازي تك بعدي مدرنيستي (نوآورانه) به وجود آمد. از آنجا كه در شهر سازي نوآورانه فضاهاي كار و تفريح و سكونت از يكديگر تفكيك شده اند، محيطي سرد و بي روح بر اين فضاها حاكم بوده و استفاده بيش از حد از اتومبيل نيز روابط انساني را كاهش داده و آلودگي هاي زيست محيطي را نيز سبب مي شود و در نتيجه منجر به كاهش پايداري در سكونتگاه ها مي گردد .
در حالي كه وليعهد انگلستان، دهكده شهري را به عنوان مكاني داراي مقياس انساني، صميميت، هويت و سرزندگي توصيف مينمايد در اين راستا وي، گروهي از معماران، طراحان و برنامه ريزان را گردهم آورده و گروهي تحت عنوان گروه دهكده شهري شكل مي گيرد . هد ف اين گروه از مطالعاتشان به دست آوردن اصول حاكم بر محيط هاي انساني و ارائه پيشنهادها و راهكارهايي براي چگونگي به كارگيري اين اصول در توسعه هاي جديد بود.
يافته هاي اعضاي گروه دهكده شهري در سال ۱۹۹۲ در “گزارش دهكده شهري ۱” منتشر شد و در سال ۱۹۹۵ در گزارشي ديگر تحت عنوان “اقتصاد دهكدههاي شهري ۲” موفقيت و زيست پذيري مفهوم دهكده شهري نشان داده شد و در سال ۱۹۹۷ نيز ويرايش دوم “گزارش دهكده شهري” به چاپ رسيد. دهكده هاي شهري: به طرز كارامد و مؤثرتري از زمين استفاده ميكنند و فشارهايي را كه براي توسعه بر روي زمين هاي كشاورزي و فضاهاي باز است ، كاهش مي دهند . آنها كيفيت هواي منطق هاي را با كاهش سفر با اتومبيل بهبود مي دهند. از منابعي مانند زمين و انرژي خيلي كار آمدتر و مؤثرتر نسبت به جاهايي كه اين منابع پراكنده اند ، استفاده ميكنند.