دانلود بررسی معماری شهرستان کندوان پاورپوینت


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
 
فهرست مطالب: دانلود بررسی معماری شهرستان کندوان پاورپوینت

تاریخ ایجاد 20/06/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 3300 تومان     تعدادمشاهده  2  


پاورپوینت معماری شهرستان کندوان
 
پاورپوینت معماری شهرستان کندوان
بخشی از مطالب:
کندوان یکی از سه روستای صخره‌ای جهان و یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری استان آذربایجان شرقی به شمار می‌رود.روستای کندوان یکی از جاذبه‌های گردشگری زیبا و منحصربه‌فرد استان آذربایجان شرقی به شمار می‌رود که عمده شهرت خود را مرهون خانه‌هایی است که به شکل کندوی عسل در دل صخره‌های سنگی کنده شده‌اند.
 
کندوان یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی و شهرستان اسکو است که از پیشینه تاریخی هفت هزار ساله برخوردار است. این روستای تاریخی و باستانی دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی‌است که به‌دلیل شکل خانه‌های آن که به‌ مانند کندوی عسل در دل کوه کنده شده‌اند می باشد. این اثر در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۷۶ با شمارهٔ ثبت ۱۸۵۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است.
 
خانه‌های این روستا به مانند کندوی عسل در دل کوه کنده شده‌اند و عسل یکی از مهمترین سوغاتی‌های این روستا می‌باشد. از محصولات این روستا می‌توان گردو، گیاهان دارویی، دوشاب (شیره انگور)، عسل و بادام را برشمرد. همچنین گلیم، جاجیم و روسری‌های کلاقه‌ای از صنایع دستی تولید شده در این روستا می‌باشد.
معماری بومی روستای کندوان معماری صخره‌ای می‌باشد، این روستای هفت هزار ساله به سبب ویژگی معماری صخره‌ای و بافت مخصوص آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است. کندوان یکی از سه روستای صخره‌ای جهان است که این موجب جذابیت بی‌نظیر آن شده است. معماری روستای کندوان و جاری بودن زندگی مردم در قالب بافت قدیمی آن یک استثنا در دنیا به حساب می‌آید. چرا که دیگر در کاپادوکیه ترکیه و داکوتا آمریکا (هر دو دارای معماری صخره‌ای هستند) کسی زندگی نمی‌کند.
در حقیقت آنچه به کندوان هویت باستانی و تاریخی داده است، وجود ۱۱۷ خانواده و منزل مسکونی درون توده‌های مخروطی و هرمی شکل صخره‌هاست. می‌توان گفت وجه تسمیه کندوان به خاطر خانه‌های کندویی شکلی است که در دل این صخره‌های مخروطی قرار گرفته‌اند.
شیوه بنای خانه‌های این روستا از نوع معماری صخره‌ای به شکل مخروطی یا کله قندی مربوط به قرن هفتم هجری است و تنها سازه مورد استفاده در خانه‌های این روستا را سنگ‌ها تشکیل می‌دهند. تپه‌های مخروطی و هرمی شکل بیش از ۴۰متر ارتفاع دارند که درون هر مخروط، بین دو تا چهار طبقه خانه ساخته شده است. در اصطلاح محلی به این خانه‌ها «گیران» یا «کران» گفته می‌شود. جنس مخروط‌ها از نوع اینمبریت و لاهار است که در اثر مخلوط شدن مواد آتشفشانی سهند با گل و لای حاصله از باران سیل‌آسا بوجود آمده‌اند


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت , معماری ,شهرستان ,کندوان , ,پاورپوینت معماری شهرستان کندوان , , ,کندوان ,سه روستای ,صخره‌ای ,جهان و یکی از ,زیباترین ,جاذبه‌های ,گردشگری استان ,آذربایجان شرقی به شمار می‌رود. , کندوی عسل در دل ,صخره‌های سنگی کنده شده‌اند. , , , معماری ,روستای ,کندوان ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی معرفی مکان های تاریخی دیدنی شیراز
دانلود بررسی حیاط،ایوان،طاق،گنبد ,پاورپوینت
دانلود بررسی بافت فرسوده قزوین پاورپوینت
دانلود بررسی معماری و بافت شهر یزدپاورپوینت
دانلود بررسی بافت تاریخی استان یزدپاورپوینت
دانلود بررسی معماری زورخانه پاورپوینت
دانلود بررسی خانه های سنتی در اصفهان پاورپوینت
دانلود بررسی معماری حمام های ایرانی پاورپوینت
دانلود بررسی حیاط،ایوان،طاق،گنبدپاورپوینت
تحلیل و بررسی بافت فرسوده مشکین دشت پاورپوینت
دانلود بررسی معماری باغ شازده ماهان کرمان پاورپوینت
دانلود بررسی معماری گنبد در ایران پاورپوینت
تحلیل و بررسی هندسی خانه بروجردیها پاورپوینت
دانلود بررسی قلعه شوش پاورپوینت
دانلود ‏‎ بررسی مطالعات شوشتر نو پاورپوینت
دانلودبررسی بافت فرسوده اهواز در منطقه عامری،پاورپوینت
دانلودبررسی کاروانسرا پاورپوینت
دانلود بررسی کاروانسرا پاورپوینت
دانلود بررسی و مقایسه ورودی های خانه های یزد و ابیانه پاورپوینت




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی معماری شهرستان کندوان پاورپوینت ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : چهار شنبه 30 خرداد 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');