برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
تاریخ ایجاد11/09/2017 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 78 اسلایدقیمت: 4700 تومان
تعدادمشاهده5
این شهرک دارای معماری و طراحی خاصی می باشد و یکی زازبرترین شهرک های ساخته شده با معماری مدرن و امروزی می باشد که مورد توجه معماران قرار میگیرد زیرا دارای ویژگی ها و قابلیت های منحصر بفردی می باشد که این شهرک را به یکی از معروف ترین ها تبدیل کرده است . در رابطه با تاریخچه این شهرک باید گفت که این شهر در سال ۱۹۸۷ توسط معمار طیبی جادری ساخته شد که به عنوان یکی از شهرک های زیبا شناخته میشود . در رابطه با این شهرک در پاورپوینت تجزیه و تحلیل شهرک کارگران تینقیر مراکش اطلاعات بیشتری وجود دارد . سر فصل های این پروژه
نقشه موقعیت شرایط اقلیمی این منطقه جدول کاریری اراضی جایابی فضا ها تفکیک زمین بر اساس کاربری ها قسمت های مسکونی در سایت فضای سبز مکان های عمومی شاخص معابر موجود شریان های اصلی ( خطوط ارتباطی برای دست یابی به اماکن عمومی ) معابر درجه ۲( ارتباط بین مناطق مسکونی ) دسترسی پیاده پارکینگ های عمومی در مجاورت معابر نحوه استقرار پارکینگ ها کنار معابر نشانه های قابل توجه در سایت نشانه ها به صورت تفکیک شده فضای پر در سایت ( مناطقی از سایت که زیر ساخت بنا رفته است ) همسایگی واحد های تک خوابه واحد های دو خوابه واحد های سه خوابه ویلاهای چهار خوابه واحد های مسکونی به تفکیک تعداد خواب ها ارتباط فضای داخل و خارج مسجد ارتباط فضای داخل و خارج باشگاه ( بخش اجرایی ) آکس بندی واحدهای ۲ خوابه آکس بندی واحدهای ۳ خوابه آکس بندی واحدهای ۳ خوابه مدیریتی آکس بندی تک خوابه ها سیرکولاسیون ( نحوه ارتباط فضا ها در داخل پلان ) سیرکولاسیون ( نحوه ارتباط فضاها در داخل پلان ) لکه گذاری ( واحدهای ۲ خوابه ) پلان بام واحدهای ۲ خوابه لکه گذاری( واحدهای ۳ خوابه ) پلان بام واحدهای ۳ خوابه لکه گذاری(۳ خوابه مدیریتی ) پلان بام واحدهای ۳خوابه مدیریتی لکه گذاری ( واحدهای تک خوابه ) لکه گذاری مجموعه فرهنگی لکه گذاری (مسجد) پلان بام مسجد لکه گذاری(خصو صی – نیمه خصوصی – عمومی ) پر و خالی تک خوابه ها منطقه تینقیر نمایی از مجموعه ساخته شده گلدسته مسجد با ارتفاع نسبتا زیادش تنها نشانه عمودی مجموعه است واحد های که به صورت ریلی در کنار هم ساخته شده اند طراحی فضاهای حرکتی پیاده حیاط های نیمه خصوصی در کنار واحد های مسکونی حیاط داخلی واحد مسکونی ورودی مجموعه فرهنگی نمایی از داخل مسجد استخر مجموعه ورزشی و …
شهرک کارگران معدن تینقیر
مراکش
معمار:طیبی جادری
ساخت :1987
آب و هوای بیابانی این منطقه بسیار گرم و خشک است,به گونه ای که دمای هوای آن این چنین گزارش شده است: ..............
طرح این شهرک پس از کشف معادن نقره در این ناحیه درسال 1984 داده شدو ساخت مجموعه از سال 1987آغاز و تا سال 2000 تکمیل و در اختیار معدنچیان نهاده شد.
این مجموعه دارای مکان های زیر است :
1باشگاه ورزشی
1مسجد
1مجموعه فرهنگی
1حمام عمومی
1جایگاه فعالیت های اجرایی
2استخر شنا
خانه برای کارگران 220 واحد
خانه برای مجردها 20واحد
خانه برای روسا 41واحد
ویلاهای مخصوص 13واحد
مطالب مرتبط در این زمینه
شهرسازی واژهٔ معادل رشته Municipal Engineering در انگلستان است که در سیستم دانشگاهی ایران در ردهٔ مهندسی طبقهبندی شده است اما معمولاً در دانشکدهٔ هنر و معماری ارائه میگردد. تاریخچهٔ ساخت و کاربرد این واژه در فارسی برمی گردد به حضور کارشناسان آلمانی در ایران در دههٔ بیست خورشیدی که در برابر واژهٔ آلمانی Städtebau با همین مفهوم مشابه ساخت و ساز شهر قرار داده شد. شهرسازی در یک تعریف عام عبارتست از مداخله و تنظیم فضا و فعالیت به منظور بهبود کیفیت زندگی ساکنان. در کتب درسی دانشگاهی آمده است که مجموعهٔ روشها و تدابیر ارزشمند و مفیدی که متخصصین امور شهری به وسیلهٔ آن شهرها را بهتر میسازند، به شهرسازی یا علم تنسیق شهرها شهرت دارد.[۱] و یا شهرسازی عبارت است از مطالعهٔ طرحریزی و توسعهٔ شهرها با در نظر گرفتن احتیاجات اجتماعی و اقتصادی با توجه به حداقل رساندن مشکلات شهری و پاسخگویی به نیازهای عمومی جمعیت شهری.[۱] واژه شهرسازی به علت میان رشتهای بودن آن، واژهای درست است[۲] زیرا گرایش طراحی شهری نیز در مقطع فوق لیسانس در ایران ارائه میشود که مباحث زیبایی شناسی و منظر شهری در آن بیشتر از برنامه ریزی شهری به چشم میخورد. همچنین در مقطع کارشناسی، دانشجویان واحدهای درسی مهندسی آب و فاضلاب و مهندسی ترافیک و جامعهشناسی و ... را نیز می گذرانند که این نشان از میان رشتهای بودن شهرسازی دارد و نمیتوان نام آن را فقط برنامه ریزی شهری گذاشت زیرا در برنامه ریزی شهری اسکیس و راندو و پرزانته و مباحث زیبایی شناختی کمتر وارد میشود و طراحان شهری بر این مباحث مسلط هستند.